Over Van Loon Dakwerken

Dakwerken Van Loon is een familiebedrijf dat 20 jaar geleden werd opgericht.

Een familiebedrijf, pur sang

Van Loon Dakwerken is een bedrijf dat 20 jaar geleden werd opgericht door zaakvoerder Geert Van Loon. Sinds ons eerste project in 2002 hebben we een lange weg afgelegd. Zowel op het vlak van professionalisering van ons bedrijf als op het vlak van innovatie.

Zo is Van Loon Dakwerken doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde voor algemene dakwerken. Gaande van nieuwbouw en totaalrenovaties van bestaande daken tot industriële nieuwbouwprojecten.

0

jaar ervaring

Vertrouw op onze expertise

0

medewerkers

Van zaakvoerder tot dakwerkers

Ons ultieme doel is:
Kwaliteit!

Kwaliteit en service staan centraal in onze dienstverlening. Voor ons betekent dit dat u ons kan vertrouwen, zowel in ons vakmanschap als in onze materiaalkeuze. Bij Dakwerken Van Loon streven we na u van deskundig advies te voorzien. Elk project is immers anders, dat weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander. Reken op onze expertise en knowhow om mee te denken en te zoeken naar de beste oplossing, steeds op maat van uw project en uw budget.

Een team waarop
je kan bouwen

Het geheim van ons succes is simpel: wij beschikken over een uiterst gemotiveerd en gedreven team van professionele dakwerkers. Van advies tot plaatsing: onze medewerkers zetten zich iedere dag opnieuw in om van jouw project een succesverhaal te maken. Reken dus op professioneel advies en een vakkundige uitvoering met respect en zorg voor je woning binnen budget.

Onze dakwerkers beschikken over de nodige kennis en professionalisme om van elk project een succesverhaal te maken. Bovendien investeren wij enorm in opleiding en veiligheid van onze mensen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven medewerkers. Wil jij ook deel uitmaken van ons gedreven team? Neem dan zeker eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Daarom kiezen onze klanten voor
Dakwerken Van Loon

Bij Van Loon Dakwerken is uw dak in goede handen

Gratis advies

Ontvang gratis deskundig advies betreffende materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden van uw dak. Samen met u kijken we altijd naar de beste oplossing die zorgt voor het beste eindresultaat.

Concurrentiële prijzen

Hoe we dat doen? Door onnodige kosten te vermijden. Bij ons betaalt u niet voor grote kantoren of reclameborden. Wij focussen op wat telt. Zo kunnen wij topkwaliteit aanbieden aan concurrentiële prijzen.

Vakmanschap

Als bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken zetten wij hard in op kwaliteit. We kennen ons vak en bij ons kan u rekenen op een team van gediplomeerde en professionele dakwerkers die het beste voorhebben met uw dak.

Kwaliteit

Wij gebruiken enkel kwalitatieve materialen die hun sterkte en duurzaamheid in de loop der jaren bewezen hebben. Bovendien ontvangt u van ons tot 10 jaar garantie op al onze dakwerken.

Gratis advies
Gratis advies
Read More
Ontvang gratis deskundig advies betreffende materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden van uw dak. Samen met u kijken we altijd naar de beste oplossing die zorgt voor het beste eindresultaat.
Scherpe prijzen
Scherpe prijzen
Read More
Hoe we dat doen? Door onnodige kosten te vermijden. Bij ons betaalt u niet voor grote kantoren of reclameborden. Wij focusen op wat telt. Zo kunnen wij topkwaliteit aanbieden aan scherpe prijzen.
Vakmanschap
Vakmanschap
Read More
Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken zetten wij hard in op kwaliteit. We kennen ons vak en bij ons kan u rekenen op een team van gediplomeerde en professionele dakwerkers die het beste voorhebben met uw dak.
Kwaliteit
Kwaliteit
Read More
Wij gebruiken enkel kwalitatieve materialen die hun sterkte en duurzaamheid in de loop der jaren bewezen hebben. Bovendien ontvangt u van ons tot 15 jaar garantie op al onze dakwerken.

Vraag vrijblijvend
een offerte aan

Ontvang een prijsofferte op maat van jouw project in slechts enkele klikken. Laat je bijstaan door ons vakmanschap voor de beste oplossing aan de beste prijs.